Ελληνικά English

ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TopSmallBanners1

TopSmallBanners2

TopSmallBanners3

TopSmallBanners4

Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Απεντόμωση- Μυοκτονία » Συντήρηση και απόφραξη αποχέτευσης

 

Ένα πεντακάθαρο δίκτυο, σας εξασφαλίζει ένα υγιές περιβάλλον, Η GOLDEN OIL αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την απόφραξη των δικτύων σας με σύγχρονα μηχανήματα.

 Η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου απόφραξης εξαρτάται από το είδος και την έκταση του βουλώματος. Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό, πριν αποφασίσετε να κάνετε μόνοι σας μια απόφραξη.

Οι περισσότεροι έμπειροι επαγγελματίες υδραυλικοί μπορούν να απαριθμήσουν δεκάδες πιθανές αιτίες βουλώματος σε ένα σύστημα σωληνώσεων. Έτσι, οι χημικές μέθοδοι απόφραξης μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά μόνο απέναντι σε κάποιες από αυτές τις αιτίες. Για παράδειγμα, είναι σχεδόν αδύνατο ένα χημικό καθαριστικό να αποφράξει ένα βούλωμα αποχέτευσης που προκλήθηκε από τρίχες ή ολόκληρες τούφες μαλλιών.

Αυτό συμβαίνει επειδή το αντικείμενο που βούλωσε το σωλήνα σας (και που υποτίθεται ότι το χημικό καθαριστικό επιχειρεί να διαλύσει) είναι πιθανό να ανήκει σ’ εκείνη την κατηγορία αντικειμένων που δεν μπορούν να αποσυντεθούν (όπως οι τρίχες).

Έτσι, το να κάνετε «χημική» επίθεση σε τέτοια υλικά όχι μόνο δε θα έχει καμία επιτυχία αλλά πιθανώς θα επιδεινώσει την εμπλοκή, μιας και η μάζα που μπλοκάρει τη σωλήνα σας να γίνει, με την επίδραση των χημικών, μεγαλύτερη, θα σταθεροποιηθεί στο σημείο εκείνο ενώ ενδεχομένως να γίνει και πολύ πιο συμπαγής.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ !!